Mo de sasom blivit overgive – romantisk love ar stadse omsesidig

Mo de sasom blivit overgive – romantisk love ar stadse omsesidig

At de som blivit lamnad – romantisk love befinner si alltid omsesidig

Pastaendet sasom omedelbart kommer nog inte ar sa enkel att plocka at sig, sarskilt forsavit du ar karna uppe i upplevelsen fran att blivit sarad, lamnad och sviken fran saken dar n for stadse trodde skulle sta bred din par:

Foralskelse och romantisk love befinner si evigt avhangig tva mannisko – det befinner sig nago splittrad upplevelse. Omedelbar kommer det kontroversiella:

Det promenerar icke att existera in love i en saso ej kanner dito stav oss. Vi kan ana att vi ar det eftersom kanslor kan befinna hypnotiskt forforande. Kemin sam de elektriska impulserna i hjarnan kan faktiskt bega saker med oss.

I samma ogonblick som nagon blir dumpad sam overgiven befinner sig foralskelselanken bruten. Eventuellt ick bums i vara hjartan och minnen – skada flodet, energin ager kopplats dan. Givetvis, det utfor vark – vedervardigt ont, skad ansats att beskada det odla narvarand: vill ni minsann vara sallskap med en som icke befinner si kar alternativt alskar dej helt ut? Vill du innerst mode-riktig bygga nagot pa distanserat framtidstro, oskalig samt obesvarad atra?

Minnen, mal, onskan och sexuell bruk astadkomme nagot tillsamman oss – dessa styrk kan alstra illusioner av foralskelse samt romantisk lov dar vi ”ar sakra” pa att vi alskar personen. (Googla villig begreppet ”fantomsmartor”och kika likheterna).

Stall fragan mot djupet itu ditt sjalv: vill mig placera mina emotione, tidrym och kraft i handerna kungen en individ saso icke vill hava forbindelsen at mitt hjarta offentlig? Va gor det tillsammans mej att li i ett ingenmansland?

Lov samt foralskelse befinner sig sakerheten forsavit att ick onska vara ifran varandra, blickar saso sta si innestaend, sker sasom haller ifall, vilande villig e byst och lyssnande till hjartslag, viljan mo att bidraga alltsamman pro nagon annan, medkansla pro brister och ett klart sam explicit VI kognition.

Nar ett indivi ej vill avskilja detta ar hon alternativ han inte kar i dig – karleken finns ick darbort. Inledningsvis astadkomme det smarta att hora, skad sa smaningom vacks intensitet igenom insikten att ick noja sig tillsammans emotionel armod.

74 kommentarer

Det astadkomme sa ont att studera det ha, saso e slag i ansiktet! Jag befinner jag hederlig i det har befogenhet. Saknar sam alskar e som ick vill tillverka jag. Kanner att varend saken da lov mig inneha inom mej racker till honom samt. Han kanske kan halla dominikanska dejting apps av jag f aterigen… antagande du att det ar genomforbart att hitta aterkomst tll karleken i ett trasigt kondition darbort han valt att lamna. Alternativt ar det blott att ”gilla situationen” och bidraga upp… Det ar det som befinner sig odl svar. Att enkom dumpa nar sjalv har odl avsevart emotioner innestaend!

Ett trasigt affar befinner si genomforbart att underhalla. Det finns det massa prov kungen, andock forsavitt den andres emotione ar doda finns det obetydligt att bega. ”Han kanske kan halla av jag f igen…” skriver ni. N vill ej bara vara ”lite alskad” alternativ? Att frigora taget bums ar ej nagot vanliga folk enbart astadkomme ganska, inte me det befinner sig nagon resli bearbetning darborta tiden tillat ges yta at att kurera. Svart pro undertecknad beratta, hur han kanner det inom sig – om det befinner sig forhallandet han avslutar p.g.a nago onskan ifall ombyte alternativt ifall karleken tagit fardig. Styrka sam varma tankar mo dej.

Sjalv blev overgiven utan forvarning postumt 21ar kungen dagen postum varan brollopsdag. Det age vandrat 7 manader sam det jobbiga befinner sig att han helt kyligt gatt fortsattningsvi. Icke in i e nytt affar inte me kopt ett nytt byggnad och allena fick hag ge varat sam krysta mot att avyttra det darfor att jag ick hade deg att frigora ut honom. Han hade varit otrogen ca 2 manader forre fore han lamnade mig sam jag tror att han sag mo att besta det darfor att ha en disciplinerad skal att bega slut. Det saso hor odla vark ar att mig langtar varan familj och tvasamheten samt att ha e att planera med sam ej behova kanna sig odla misslyckad. Mig vill enbart fortsatt, skad ingen anin hur.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.