Tinder Out Of Likes – hurda karl tillat fler

Tinder Out Of Likes – hurda karl tillat fler

Natdejtingappar tar ovan, och i enlighet med Pew Research karna okar antalet personer sasom hittar sin dejtingpartner gallande natet konstant. Forsavitt ni age nagon smartphone och Tinder-appen kan n flanera tillsamman i sjalsfrandeuppdraget genast. Skada denna procedur ager samt tryta granser.

Forsavit du anvander Tinder for att passa med vissa profiler kommer appen efter nago epok att larma dig forsavit att du ”har final gallande likes”. Las framat for att instruera dej mer ifall Tinder-liket och dess granser.

Hur befinner sig nago Tinder ”som”?

Tinders ”Gilla” befinner sig i karnpunkt detsamm som nago svep-hoger-gest. Ifall nago saker Tinder-profil fangar din uppmarksamhet, sveper du till modera gallande saken da, och forsavit den anvandaren astadkomme samma sak tillsammans din image kommer ni att ”matcha”. Nar d gott passar kommer er att klara av sms:a varandra sam lara berora forbattrin.

Appen anvander sokparametrar saso ni staller in sasom alder, kon och stracka for att lista ett antal profiler i ditt appflode. Antalet profiler sasom kommer att visas beror samt kungen Tinders specifika algoritm.

Den narvarand algoritmen beraknar din profils deltagand vi att betrakta hurda flertal brukare sasom sveper til hoger gallande din imag och hurdan ideligen du gor detsamma. Dom sasom ej ”gillar” va profil saso visas i flodet kommer tillsamman storsta probabilite att innehava nago forbattring Tinder-narvaro an do standiga ”hogersviparna”.

Nar du sveper til vanster kungen nagon image betyder det att n inte ar hugad. Det finns aven en ande pro Tinder ”ogillar”, men det ar inte ens i narheten itu antalet ”gillar”. I eftertradande avsnitt kommer vi att prata mer ifall dessa granser.

Va ar gransen pro mina likes?

Nar Tinder lanserades for etta gangen fanns det ingen grans pro va du tycker om sam ick gillar pa ditt flode. Givetvis, nar appen blev mer folklig, orsakade detta flera bryderi. Odl till nagon borjan bestamde do sig darfor att reducera antalet likes nedanfor nagon 12-timmarsperiod. At nagon inledning var det har gap 120.

Numer ar numret inte officiell, andock dom anser att det genomsnittliga antalet likes befinner sig omkring 100. Detta antal befinner sig ick fast sam det kan ocksa bero kungen din Tinder-algoritm. Till exempel, forsavitt n gillade flera profiler mirakel de foregaende https://kissbrides.com/sv/valentime-recension/ dagarna, kan n ha annu mindre an femti.

Statistiskt sett ager manliga brukare jatte- farre likes mirakel nago 12-timmarsperiod annu kvinnor – runt 50. Skad anyo, det varierar avhangig gallande din unika profilalgoritm.

Nar ni nar gilla-gransen kommer appen att beratta de att n ick kan ga vidare botten upp vi Tinder-flodet. Timern kommer att visas samt raknar ned tills ditt flode uppdateras, och darpa befinner sig du enastaende att bege sig.

Kan du forstora like-gransen?

Allmant finns det blott ett metod att eskalera din like-grans gallande Tinder. Sa strax appen meddelar dej att ni har final kungen likes, kommer saken da att erbjuda dig nago mojlighet att inregistrera de forut Tinder gagna eller Tinder Gold. Dessa versioner itu Tinder ger dig obegransade likes.

Ovrigt annu det kan ni hitta markli tredjepartsalternativ sasom erbjuder dej att forstora din like-grans stav en mer rimlig totalbelopp, alternativ mot sam tillsamman kostnadsfri. Dessa appar rekommenderas emellertid ej, och ifall du ick ar diskret kan hackare bega datastold eller avsanda skadlig varden med sin app.

Tinder introducerade ocksa nagon bra Like-funktion, saso icke okar gransen, skada kan accelerera dina chanser. Det betyder att personen ick behover botten upp moderat framst darfor at matcha de. Ifall ni diggar en framtoning, kast in nago ”superlike” samt saken da anvandaren kommer att betrakta ett borgerli artist villig din image nar den dyker opp i deras nyhetsflode. Pa odl satt kommer de omedelbart att kanna till att dom kan matcha tillsammans dig, vilket kan bidra de nagon fordel tillsammans obeslutsamma konsument.

Ar det vart att betala pro obegransade likes?

Nyttan fran att betala stav obegransade likes beror pa hur ni titta villig appen. Forsavitt n anse att det befinner si festligt att svepa at vanster och modera sam n kanske mot och tillsamman befinner si avhangig att vanda sida vi profiler, ar det finemang att erlagga for underhallning.

Skad om n tror att ni kommer att tillverka ytterligar chanser att passa darfor att ni kan svepa mer, kommer du mojligtvis att bliva besviken. Nog finns det ett tavling i saken dar alltid stigande hogen itu brukare, men det kommer ej att hjalpa din image att bliva mer lockande.

Det forbattring sattet att foradla statistiken befinner si att tjanstgora tillsamman din imag. Att bega din framtoning mer intressant sam folja ”reglerna” for att forbattra din profils deltagand kan donera dig forbattring resultat. Emellanat befinner sig vagen att skrida att gilla mindre istallet stav mer.

Fortsatt svepa

Ifall ni age fullbordande villig Tinder-gilla-markeringar bord ni inte bekymra de stav det. Anpassa din framtoning en aning, svalka de odl tillat du ett nytt forsok. Ifall n blott saknar kanslan fran att botten up sam pass tillsammans andra anvandare, bor ni overvaga att abonnera kungen Tinder Plus alternativ Gold.

Hurdan mycket matchar ni villig Tinder? Skulle ni anskaffa nago fordel- alternativ Gold-version for fler likes? Dela din stallning i kommentarsfaltet nedom.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.