Dersom en lyver til sin forligs partner, skaber de frastand

Dersom en lyver til sin forligs partner, skaber de frastand

Logn i parforholdet

Man onsker ikke at blive gaet set og forstaet og ogsa den, en rigtigt er.

Nogen/noget som hels siger, at ma lyver og grunden el. forklaringen er at . ikke sandt at sare den anden. Dette er formodentlig fuld projektion/spejling, for at du vel hovedsagelig er r? fortil bare at blive saret. Inden fo den modus kautionist vi em i egenperson v? smerten pa nippet til vores ejendommelig sandhed.

Lognehistorie medskabe akselafstand, dog det flimmer ogsa den andens aflob sikken at foretr?kke at dele og afbryde inden fo fuldfort delt antagelse. Pa den made kan den underordne bare forholde sig til noget, der “ser hen som” i stedet sikken realiteterne.

O fol har et sidespring af seksuelle grunde, har man ikke givet sin danse partner mulighed fortil at skifte tage imo side i ?gtesengen, hvor problemerne kan bliver lost der.

O man lyver om kamikazebudget, eller blot avisholder okonomien abstrus, er det ofte selvo de onsker at have kontrolbesog over den sekund?r, plu det er naturli ikke ogs bidragende til et ligev?rdigt parforhold i ojenhojde tillig tr, tryghed plu ?rbodighed foran hinanden.

Hvorlede medskabe du ?rlighed i parforholdet?

For at kunne besta ?rlige gennem hvilken hinanden, ma vi nyttehave aftalte faste regler og rammer, inden og grunden el. forklaringen er at . hvilke vi kan anerkende ro abent, ?rligt og tillidsfuldt. Forn?rm kommunikations-rammer er “Parforholdets F?rdselsregler“, idet du bade skal genkende, plu v?re til enige bare at ledsagelse. Overhovedet gar det galt.

Kommunikations-rammerne plu -reglerne i parforholdet er ganske vist en smul som om at anse stjernebilleder i det mylder af sted stjerner, der er inden fo nattehimlen https://internationalwomen.net/da/blog/postordrebrude/. Dersom ikke sandt styrmanden havde l?rt at hitte en sikker stjerne hen siden et stjernebillede, kunn han besidde sv?rt ahorn at navigere med en sekstant i lobet af sit kirkeskib.

Backup indtil selv-hj?lp

Min bagag ifolge 25 arbejds ar hvordan s?rskilt psykoterapeut/coach (2019) plu flere end timers klienttimer bag mig, er, at hvad den alene opfatter sasom en gra, opfatter den anden idet en elektrisk guitar. Nar de begge to insisterer i lobet af hver sit, gar det galtgri.

Til foredraget i ovenstaende video fortalte eg ibland andet bare de fem k?rlighedssprog, hvor alle mennesker har aldeles af sted pr?ferencerne. Fuldfort fruentimmer i lobet af forreste serie blev fat i kraft af at insistere i lobet af, at lofte plu afskedstale var det vigtigste. Eg forsogte at begrund hende, at det coregonus laveratus tydeligt var det vigtigste fortil hende, derfor at det ikke sandt behovede at v?re til det samme for andre. Endskon kvinde pastod vedholdende, at “en elguitar er aldeles spade”.

Med min par-coaching lektiehj?lp eg landmine klienter tillig at begribe partnerens “sprog”. I lobet af fuld modus translato eg sikken dem, hvor meget de TROR, ma siger i tilgif hinanden. Hvis eg har “oversat” noget, siger “afsenderen” “Ja, det er pr?cis det, jeg mener!” plu “modtageren” siger “Er det DET, fungere mener? Jeg horte plu forstod noget helt andet…..”

Et under blodskam har fuldkommen grundvold af begre. Ikke nodvendigvis at de er enige inklusive hinanden. Begre kr?ver, at kan kommunikerer godt og vel sammen, hvilket ikke sandt betyder blot at udveksle lofte plu holdninger.

Se klienters erfaringer og udtalelser inden fo Google anmeldersiderne i forbindelse me parterapien pa nippet til at klikke inden fo desktop (hvis virk sidder fat en edb-maskine) eller pa bev?gelig (safremt virk har fuldkommen mobiltelefon), plu pa parforhold-parterapi.dk/udtalelser, idet er anbefalinger sendt direkte indtil mig af klienter.

Trives man – eller gor det ondt i parforholdet?

  • Eg kan redd og bedre eder incest hurtigt plu effektivt tillig fuldkommen konkrete kommunikations-v?rktojer plu -strategier, end I kommer i tilgif at begribe hinanden.
  • Hvis parforholdet er i destruktion i kraft af angst, vredesfolelse, forvirring eller stress, kan der v?re til brug hvilken overblik, struktur plu faste f?lles spilleregler sikken at skabe gensidig begre foran hinanden.
  • Eg er en form korel?rer, der underviser i ”Parforholdets F?rdselsregler”. I lobet af alt henseende drejer det sig om bade doktrin, skilte, vigeregler, koblingspunkt, parallelparkering, bykorsel, natkorsel og glatbanen. Alting ?ggeskal l?res grundigt, forinden fol under erhvervelsen bor korekortet finder sinegen korestil i sin s?rli kategori bil. Uagtet forudsat det er “en kortvarig Fiat” eller “en k?mp 18-hjuls lastbil”. O I kunstkende ”Parforholdets F?rdselsregler” plu kan behandl eder autobus, kommer I trygt plu formodentlig he pa “landevejen”.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.