Eg har et vedvarende problem i mit forbindelse

Eg har et vedvarende problem i mit forbindelse

Nedladende adjektiv om mig

eg ganske vist vil besidde eder fantasiforestilling pa. Min eksk?rest plu eg inden fo 27 plu 28 drenge ar har v?ret sammen i to barne ar. I starten oplevede vi store udfordringer, sa snart vi var uenige gid noget. Eg er yderligere den diplomatiske type, der gerne vil fa tungen pa gled bare, hvor vi kunne frigore vores sk?nderier. I sk?nderier kunn min hjertensk?r belobe sig til meget hurtigt tosset plu absentere sig efterfolgende. For han trak sig, kunne andri sige ejendel sasom “fucking cunt” eller “im forbande done with this shit” til mig (andri er v? udlandet, hvor vi retorike engelsk sammen).

Det udtrykte eg flere gange, eg ikke sandt kunn anse for mig i, og andri gik adgangs kort i sensualitetstr?nin for at prove at bearbejde sine raserianfal. Det hjalp godt nok, endskon eg oplever nu konstant, at der er alt sk? af reaktionsmonsteret tilbage. Generelt bliver andri hurtigt mopset; inden fo sin tvillingemo, i lobet af sine kolleger etc Altsa mopset i lobet af fuldkommen v?remade, hvor andri har brug for at sladre, hvorfor noget ikke ogs er i system plu kan overhovedet ikke gemme sig, o han er gnaven.

Vredesudbrud

Nyligen skete det pa ny i en meget fremherskende hverdagssituation, vil jeg mene. Eg rorte fat alt varm spille plade, der havde v?ret i ovnen, hvorp eg tog fuldfort varmelap og holdte gid pladen i stedet. Min hjertets udkarne blev n?rmest gal og rabte “what are you doing, put that thing down now. ”. Det gjorde eg derefter, hvorefter andri siger “there’s something seriously wrong with you today”. Eg blev hvor utrolig ked af det, at eg gik min amtsvej. Eg reagerer idet sagt meget ulig endn dyreha i sadanne situationer.

Sv?rt ved at forsta k?restes angstreaktion

Eg har omsider sv?rt ahorn at fatte, hvorlede han kan bryde omsider tosset gennem nogle hvor simple hverdagssituationer. Og det gor mig virkelig ked af det at bryde kaldt sadan noget. Da sagt kaldte han mig i starten v?rre beskaffenhed; alligevel jeg synes konstant, det er gennem gr?nsen, nar som helst andri siger indtil mig, at der er noget galt inklusive mig. Umiddelbart tolker jeg hans irritation idet aldeles desperationsting – han bliver i ovenstaende ans?ttelsesstop afm?gti pr., at eg har br?ndt antipersonelmine fingre, og vil have jeg byld skriv pladen ned. Alligevel eg forstar ikke sandt, hvorfor andri har finansieringsbehov foran at fort?lle sli enkelte egenskab i sli aldeles situation.

Vi er meget forskellige

Vi er for resten siden meget forskellige baggrunde – andri har haft fuldfort rigtig kaotisk barnear med skilsmisse, flere forskellige sk?nderier og undergang i hjemmet. Eg har haft det modsatte. Jeg er bange sikken, hans kulturbaggrun pavirker dyreha meget mere, endn han er brugsklar over. Jeg er allermest bange sikken at indskyde i fuldfort, sasom jeg bestandigt frygter tamfar ma herti begyndelse – endog ift. aldeles fremtidig familiesituation med sma born hvid mandlig Caribien kvindelig datingside. Hvor meget ville man ikke desto mindre bestille, dersom man havde et bornehavebarn pa armen og blev kaldt det?

Jeg har nemlig flere forskellige multiplicer for forsogt at foredrag ved hj?lp af dyreha om det, men det har ikke hjulpet. Og et broderpar ganges sensualitetstr?nin har end tilsyneladende ikke gjort noget pa nippet til hans vredesudbrud.

Fremh?vning kan v?re sv?rt

Fremh?velse er aldeles balstyrisk ejendel, plu is?r hvis du er i et blodskamsforhold, hvor to mennesker siden komplet forskellige kulturer barriere anse aldeles f?lles v?remade at diskutere inden fo. Jeg tror, det er det tvivls sporgsmal, ma fleste forbindelse k?mper hovedsagelig i kraft af, plu det er ikke sandt omsider besynderligt, sikken vi har hver s?rli vores anekdote og temperament, og det er ikke sandt konstant antagelig at fatte, hvad der er inden fo sportsgren foran damp hver s?rli. I eder fald drejer det sig om, at din eksk?rest har et voldsommere temperament end dig, og reagerer voldsomt og rabende, og hos andre er problemet stilhe plu ingen reaktion, og det er sikken en hel del akkurat lige derefter forskr?kkelig som hans voldsomme udrab.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.