Hurda tillat jag grima madam att vilja alska med tillsammans mej? Fraktion 1

Hurda tillat jag grima madam att vilja alska med tillsammans mej? Fraktion 1

Det befinner si en valkant realitet att bade karlar sam kvinn upplever saso mest dragning samt sexlust i borjan itu e kondition, andock att det avtar omside. Det flera inte talar forsavitt befinner sig att det avtar kopiost snabbare for kvinns (det har tas op i boken ”Mating in captivity” bruten saken dar kvinnliga forskaren Esther Perel). Det ha beror forst gallande tva anledningar, varav saken dar forsta befinner sig biologisk.

Biologisk lust

Nar vi moter nagon fars kompanjon vi attraheras av utsondras kraftiga hormoner (hos bade man samt kvinns) saso forstarker var sexuella hunger. Alla som varit i e langre forhallande kanner upprepa det ha, hurdan karl sakna postum goka alltid herre traffas, vilket mycket leder till banka baver atskilliga ganger i veckan, ibland flera ganger ifall dagen. Andock hormonstormarna saso ligger bakanfor det har borjar avta allareda postum nagra veckor samt ar ganska absolut borta postumt e halvar.

Psykologisk begar

Skada dom biologiska orsakerna mo sexlust befinner si inte alltsammans, det finns dessutom psykologiska aspekter itu det har. I borjan utspela det om nyfikenhet pa sin nya medspelare, att utrona hennes anatomi, samt stav karlar ar sjalva erovringen ett angelagen ingrediens i sig sjalvt. Stav kvinn utspelar det avsevart forsavitt mystiken, att lara sig mer ifall honom, att ringa plocka fraktio hans varld samt domineras itu saken dar.

Det gar ej att diskutera forsavit drift

Saken da viktigaste insikten forsavit sexuellt begar hos kvinnor sasom de majoritete karlar ick verkar inse, ar att den ej ar forhandlingsbar. Antingen kanner hon bojelse, eller odl gor hon det ej. Flera karlar forsoker truga sina kvinns tillsammans logiska argument ifall hurs do borde kanna sexuell begar, vilket pro jag at kommande forstaelse.

Kvinn tander icke kungen dito don sasom hanar

Nar hanar ser en sexig brud (eller alltemellanat blott nago femininum kroppsdel) aktiveras do delar av hans hjarna saso anvands pro problemlosning (hans hjarna forsoker frigora ett bekymmer relaterat mo fortplantning). Kvinn garnityr kungen hanar avhangig sammanhang, personlighet (herravald), social status sam odl fortsattningsvi.

Givetvis kan nagon kvinna tanda pa att en herre har breda axlar alternativt stora biceps, andock ick avskilt ifran personen i sig. Las samt ”rad mo man sasom skickar dickpics” for hanvisningar at studier forsavit detta.

Karlar kommunicerar direkt, kvinns kommunicerar indirekt

Kvinn anse ick forsavitt att tarva beskriva hur sa de vill hava, och utslag anse ick heller forsavit att lite det forklarat pro sig. Detta befinner si i synnerhe viktigt vad innefatt kuttra sju. Kvinnors ideala coitus befinner sig nar gubbe bara vet va som tillfredsstaller henne inte med att tarv forfragan, detsamma innefatt drift.

Om ni forsoker kommunicera att du ar sexuellt bevandrad via att informera stav henne pa ett dejten hur manga ni legat tillsamman, blir hon avtand. Forsavitt hon a andra sida far lyssna pa det igeno omvagar, kan det existera enormt eggand pro henne.

Kvinnors sexuella strategier

Karlar inneha i etta hand goka for att vi njuter fran det, kvinnor har sex fran flertal skild forevandning, varav njutning enbart ar ett bruten flera anledningar. Detta avhandlas pa djupet i boken ”Why women have kuttra sju” av forfattaren Cindy M. Meston. Kvinns kan pippa for att lite en post, darfor att bliv ense, forut konfirmation samt odl framat. Skad saken da eventuellt viktigaste sexuella strategin forut kvinnor kan sammanfattas i ”Alpha Seed – Beta Need”, las mer om detta i uppsyn sa baksida av underben som utmarker nago alfa sam samt grima sak ifall ”kvinnors sexuella strategier”.

Kvinns valjer vanligtvis avta partners utifran deras egna forutsattningar sam alder. Yngre kvinn emella 18-25 (kvinnors mest fruktsamm alder) valjer oftare man som dom finner attraktiva (forenklat uttryckt – enastaende anla). Nar kvinns narmat sig ”vaggen” (nar deras fruktsamhe avtar) omkring 30, fokuserar do mer villig att finn gГҐ hit nagon herre saso ar nago bra forsorjare, finemang foralder och sasom ar plikttrogen (med nago mindre mojlighe att de lamnar do for en yngre vackrare brud).

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.